Страви на мангалі
Форель річкова
68 грн.
за 100г
Скумбрія
52 грн.
за 100г
Шашлик з білого амура
137 грн.
150/50г
Баранина на мангалі
110 грн.
за 100г
Шашлик зі свиного ошійка
60 грн.
за 100г
Шашлик курячий
106 грн.
200г
Овочі гриль
89 грн.
300г
Лаваш
25 грн.
100г
соуси
Сацибелі
27 грн.
за 50г
Грузинський соус, приготований на основі горіхів і фруктів. Подається до смаженої або відвареної домашньої птиці
Аджика
27 грн.
за 50г
Абхазька і грузинська гостра приправа. Аджику додають не тільки до м'ясних і рибних страв, а й до рису, а також до квасолі
Тар-тар
25 грн.
за 50г
Класичний холодний соус французької кухні. Подається до страв з птиці, м'яса, риби і ракоподібних.
Сирный соус
25 грн.
за 50г
Соус подають з м'ясом, птицею, грибами, овочами, макаронними виробами, солодкими десертами.
Горчичний
20 грн.
за 50г
Приправу з гірчиці, ймовірно, вперше стали готувати в Римській імперії. Гірчиця відмінно поєднується з м'ясними стравами і сиром, її додають у салати, бутерброди, гамбургери і хот-доги
Мостарда
34 грн.
за 50г
Соус італійської кухні. Мостарда вживається як гарнір до відварного м'яса і як соус до сиру
Наршараб
50 грн.
за 100г
Азербайджанська приправа. Зазвичай використовується в якості приправи до м'ясних і рибних страв, а також до овочів і різних гарнірів.
контакти
Забронювати